Info

Info

Vedä Henkeä -toiminnan taustalla on Vedä Henkeä Unelma ry.

Vedä Henkeä Unelma ry on aatteellinen ja yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia Suomessa tehtävän kristillisen työn uudistamiseksi ja kehittämiseksi sekä ohjata ihmisiä kristillisen uskon ja Raamatun periaatteiden harjoittamiseen. Toimintaamme kuvaavat kolme pääteemaa: kristillisyys, laatu ja yhteisöllisyys.

Yhdistys pyrkii toteuttamaan tarkoitustaan kolmen eri toimintamuodon kautta:

Vedä Henkeä -seurakunta on uudentyyppinen seurakunta, joka haluaa tavoitella aivan tavallisia ihmisiä yhteisöön, jossa jokainen on hyväksytty ja rakastettu. Matalan kynnyksen seurakunta haluaa antaa ihmiselle tilaa hengähtää arkisen aherruksen keskellä ja tarjota uudenlaisia näkökulmia elämään. Seurakunnan pastorina toimii Antti Mäkinen. Hänet tavoittaa osoitteesta: antti.makinen81(at)gmail.com

Seurakunta on määrittelyltään “Kristuskeskeinen, ihmislähtöinen seurakunta”. Rakkauden kaksoiskäskyä lainaten on näkymme “Rakasta Jumalaa, rakasta ihmistä”. Ajatuksenamme on oppia rakastamaan Jumalaa ja rakastamaan kanssaihmisiämme kaiken elämän sotkun ja rikkinäisyyden keskellä.

Haluamme, että voisit kokea kanssamme aina yhteyttä ja aitoa välittämistä. Haluamme myös tehdä asioita uudella tavalla ja haastamme sinua mukaan erityisesti, jos et ole tähän mennessä löytänyt ainuttakaan seurakuntaa, joka voisi sinulle toimia.

Vedä Henkeä -seurakunnan toimintaa hallitsee tiistaisin klo 18.30 järjestettävä Vedä Henkeä -ilta. Matalan kynnyksen ilta on helposti lähestyttävä, ajankohtainen ja ymmärrettävä kokonaisuus, jossa ihminen saa hetken hengähtää arjen kiireiden keskellä.

Hurttimurtti on tv-tuotantoryhmä, joka kuvaa ihmisiä ja ilmiöitä sydämen tasolta. Hurttimurtti perustettiin vuonna 2013, kun eri media-alan tekijät huomasivat, etteivät kristillisiin mediatuotantoihin osallistuva nuorempi sukupolvi ja heidän ideansa sekä välineet ja rahoitus kohtaa riittävän hyvin.

Aluksi ryhmä toimi hyvin vapaamuotoisesti, kunnes keväällä 2015 toiminta oli kasvanut sellaisiin mittoihin, että toiminnan taustalle tarvittiin juridinen toimija. Erilaisten selvitysten jälkeen Vedä Henkeä Unelma ry ehdotti Hurttimurtille, että se voisi toimia yhdistyksen alaisuudessa.
www.hurttimurtti.fi

Halutessasi voi tukea työtämme antamalla lahjasi tilinumeroon FI7111133000617759.

Keräyslupa: Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta RA/2018/621, voimassa 1.1.2019–31.12.2020, Poliisihallitus 28.6.2018. Kerätyt varat käytetään vuosien 2019–2020 aikana kristilliseen sisällöntuotantoon sekä hengellisten tilaisuuksien, tapahtumien ja koulutustilaisuuksien rahoittamiseen ja edellä kerrottuihin toimintoihin tarvittavien toimitilojen ja välineiden hankintaan ja ylläpitoon.
Saaja: Vedä Henkeä Unelma ry
Tilitiedot: NDEAFIHH FI58 1113 3000 6185 75
Viite: 4200